söndag 16 juni 2013

Huntsville & Collage station!

Har gjort ett hopslaget inlägg om de två städerna vi va i av den enkla anledningen att det va 2 städer man inte gjorde så mycket i.
Man kör bil dit an ska, man klär verkligen inte upp sig här och det finns typ inget att göra.
Ok, vi letade upp 2 grejer vi gjorde, en i varje stad men det räcker att ha varit en natt på vardera ställen för nu är vi trötta på småstäder i USA.


Här har vi kommit till Huntsville, början på 3 ställen vi började bo sämre, detta va ett Best Western och va absolut helt ok, eller bra får jag väl säga.
Efter det åkte vi till Collage Station och där bodde vi på motell, inte bra, men i Austin som vi kom sen bodde vi dååååligt!!
Aldrig mer motell, ok charmen att bo på motell i USA kunde jag tänka mig innan men inte nu!
Jag gillar inte när det är skabbigt och hur mycket man vill uppleva den "Amerikanska roadtripen" så uppskattar jag inte detta!
Punkt!

Mycket sittande i bil och onyttig mat fick oss att få panik, vi måste röra på oss!
Så vi hittade ett naturområde i Huntsville och gick på hike!
Så skönt att röra på sig!
:)


På kvällen åt vi här, bland folk i flipflops och lokala poliser med mustasch.


Raka och långa vägar här i Texas!

På väg till Collage station som är en stad som har typ vuxit ihop med en annan stad som heter Bryan.Hittade förresten en park i Hutsville som hade väldigt orädda ekorrar ha,ha!Har kommit till Collage station och hittat en gammal del av staden där man faktiskt kunde gå i.Och så här kan man se ut när man ska ut och äta, man får klä ner sig snarare än klä upp sig.
Är inte van vid det och hade där med klädbrist på den fronten, ha ha!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar