onsdag 30 december 2015

Året 2015!

Nu börjar 2015 lida mot sitt slut och för mig/oss har det varit ett händelserikt år. Här kommer som vanligt en liten resumé på mitt år!Firade in det nya året höggravid och vågade inte gå ut i och med ankomsten kunde komma vilken dag som helst så det blev middag hemma bara vi två, himla mysigt får jag säga :)

På min årliga födelsedagsfika var vi 3 gravida och två som precis fått barn. Guldläge att ha så många nära vänner som ska/fått ha barn!Och så den 16 januari kom hon, 2385 g, ute på 5 timmar med en vilja och stark pipa, så blev vi föräldrar och allt förändrades över en natt. Försöka amma, ingen sömn, glädje, gråt men allt är värt det. Som jag älskar dig Elly, mitt hjärta!Våren kom och därmed Jonas födelsedag. Firad i vårsolen och en efterlängtad middag ute bara vi två. Valde favoriten Carib Kreol! Så många vänner Elly fått, Karin, Cornelia, Uma och Noah! Fantastiskt att de är nära i ålder och att deras mammor är mina fantastiska vänner!Den andra stora händelsen detta år förutom Elly är att vi sålt vår älskade lägenhet vid Folkets Park och köpt ett superfint 1800-tals hus i Kvarnby! Det tillhör Malmö så vi är inte så långt iväg ;)
Sen har vi varit på dop för fina lilla Cornelia!På midsommar var vi i Norge hos Jonas systrar och min syster. Elly fick flyga för första gången och vi strosar i Oslo och ser min systers slutkollektion på modeskolan Esmod! Fantastisk visning och en stolt syster gör tummen upp!
Sen var det dags att fira Laine som fyller jämt! Det blev överraskningsresa till Tyskland Lubeck! Värmebölja, mysiga stunder ihop, skratt, god mat, ja, helt enkelt jättebra resa!Sommar i nya huset, hänger på trädäcket och Elly hänger i UV-tältet. Bakar sommartårta och har vänner på besök. Årets bröllop, och ända ;) Otroligt roligt och vackert bröllop med fantastisk mat.


Vår "inflyttningsfest" bjöds det på "Afteroon tea" i sommarsolen. Scones,kakor, cakepops, underbara vänner och barn!


Sommaren fortsätter och det blir premiär för Elly och mig på stranden, mig för i år och absolut första premiär för Elly ;)
Namngivning för Uma på deras gård med vackra girlanger och goda sötsaker.
Sen gjordes lite utflykter med vänner.


Hösten kommer och vi åker till Stockholm och hälsar på släkten och Nina. Djurgården är otroligt vacker med alla färgglada löv. Mats,Karin, jag och Elly gör en liten utflykt till ett minizoo vilket upskattades kändes det som ;)


Och nu är vi här, vintern. Eller vilken vinter, ingen alls! Förutom en sväng i november. Då kom det snö och Elly var väldigt fascinerad.
Jonas och jag checkar in på Vitemölla badhotell och äter fantastisk mat och får sova ut! Så skönt och mysigt. Sen har vi ett julkort från oss, hoppas 2016 blir ett bra år med massa bra saker som händer.

Puss och kram från mig och mitt 2015!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar