söndag 9 januari 2011

Min Louis Vuitton-tårta!

Den här Louis Vuitton tårtan gjorde jag till min födelsedagsfika, det är en hallon
och chokladtårta som jag ska visa steg för steg hur jag gjort!
Enjoy!



1. Börja göra en tårtbotten i långpanna som du sen delar till två rektangulära bitar, spara
en liten bit som ska vara väskans handtag.



2. Ta på Ekströms "Fresta chokladmousse med chrisp", och även lite på "handtaget".


3. Sätt över en ny botten.


4. Bred över lite hallonsylt, och sen lägg på upptinade "frysta hallon".



5. Lägg över rikligt med vispad grädde. Se till att under hela tiden hålla formen på
tårtan.




6. Kavla ut Sugarpasten (en sorts sockerdeg, i malmö går den att köpa i olika färger på
"Ultimte Cake"på kärleksgatan.) Lägg sedan den försiktigt över tårtan och på handtaget.
Fina till kanter.



7. Sen kommer det "roliga" ha ha, köp guldfärg som är ätbar(även den inhandlad från Ultimate Cake) spä ut den med genomskinlig sprit sen är det bara att måla för hand!






Lycka till!!!!


1 kommentar: